Soutěž o lístky na Warcraft: První střet do IMAX

Dva světy. Jeden osud. Warcraft je fenoménem herního světa. Důkazem jeho nesmírné popularity může být více než sto miliónů hráčů, kteří si některou z verzí této hry zahráli. Převedení Warcraftu na filmové plátno bránily pouze technologické limity kinematografie. Tato omezení právě padla a velkolepé fantasy dobrodružství o bolestivém setkání dvou různých světů konečně přichází na filmové plátno! Neskutečnou podívanou zažijete jedině na největším plátně v České republice – kině IMAX.

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují.

Zažijte fantastickou podívanou na největším plátně v České republice – v kině IMAX. Snímek Warcraft: První střet můžete navštívit v multiplexech Cinema City a IMAX.

Soutěž o

 3×2 lístky do IMAX

gift_cz

Soutěžní otázka

Kdy byla poprvé představena technologie IMAX?

a) 2009  b) 2001  c) 1986

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | Warcraft IMAX. Soutěž končí 16. června, den poté vylosujeme tři výherce.

Warcraft: První střet v českých kinech ve 2D, 3D a IMAX 3D od 9. června 2016 (znění: dabing/titulky).