Video: Stanou se Podfukáři z lovců kořistí?

O tom, že nic není, jak se zdá, se přesvědčila většina diváků, která sledovala kouzelnická představení skupiny iluzionistů přezdívajících si Čtyři jezdci. Jenže ani oni nemusí být vždy o krok napřed. Člověk, který se stal obětí jejich triků, je zpět a v prvním minutovém záběru z filmu slibuje, že spravedlnosti bude učiněno za dost.

Po úspěšném prvním dílu mysteriózního thrilleru Podfukáři, který natočil Louis Letterier, se letos dočkáme jeho pokračování. To sice bude v režii Jona Murraye Chua, ale první i druhý trailer nám dokázal, že se máme nač těšit. Čtveřice kouzelníků, kteří si získali náklonnost veřejnosti pro své, na první pohled, nezištné rozdávání peněz, se sejde na poslední akci. Ale byla jejich počínání jako od Robina Hooda projevem laskavosti, anebo jsou to jen obyčejní zlodějíčci? Tohle, jako i vše ostatní, je jen otázkou úhlu pohledu. Ale ať už jsou dobří nebo špatní, zradili nepravého muže. Thaddeus Bradley jim dokáže, že jejich jednání nezůstane nepotrestáno.

Druhé pokračování Podfukářů se už bude muset obejít bez Isly Fischer, kterou nahradí Lizzy Kaplan. Jinak v sestavě iluzionistů zůstane zbytek „starých“ členů – Woody Harrelson, Dave Franco, Jesse Eisenberg – a kromě nich se vrátí i Morgan Freeman, Michael Cane a Marc Ruffalo. K nim se nově přidá mimo jiné i Daniel Radcliffe. Snímek bude mít premiéru letos v červnu.