Video: Jak se natáčela Quicksilverova scéna v X-Men: Apokalypsa

X- Men: Apokalypsa bude většinově bohužel platit za nejslabší díl nové trilogie. Zdaleka se však nejedná o vyloženě nepovedený počin. I tak, přes rozpačitost řady reakcí tento očekávaný film z komiksového mutantího filmového universa připravil půdu pro další pokračování a měl v sobě řadu povedených scén. A jednu, byť už co do konceptu zopakovanou, povedenou velmi.

V posledním díle „nové“ trilogie se mladí mutanti střetávají s nejstarším, nejmocnějším a vůbec prvním mutantem, zvaným Apocalypse. Spatříme mladé verze starých známých, pár tváří nových, pár už viděných, zjistíme proč je Magneto Magnetem, jak přišel Xavier o bujnou kštici a k tomu všemu… Možná přijde i Wolverine.

V tomto krátkém videu se můžete v HD kvalitě podívat na zákulisí jednoho z nejlepších momentů filmu, co naplat, že už šlo v podstatě o pocit déja vu, i napodruhé Quicksilver v podání Evana Peterse zazářil. A geniálně… Značná část scény byla natočena za pomoci praktických efektů, kamera se pohybovala v rychlosti 90 mil za hodinu a… Koneckonců, podívejte se sami.