Trailer #2: Zpívej (2016) – Pohodlně se usaďte, show brzy začne!

Říká se, že hvězda září v každém z nás. Září ale i pěvecká schopnost v zvířecím podání? Illumination Entertainment přichází s druhým trailerem nového snímku Zpívej!

Illumination Entertainment již v únoru zveřejnil první trailer k novému animovanému snímku o zpívajících zvířatech. Jak je již známo, filmové studio láká diváky na další animovanou pecku, která by mohla oslovit především ty nejmenší, ale neměla by urazit ani ty, jenž upřednostňují zábavnou komedii zvířátek.

Představme si, že v našem světě žijí jen zvířata, která chodí nakupovat do supermarketů, starají se o své ratolesti a chodí do práce. I v tomhle světě mají moc peníze, o které tady částečně jde. Výhra v podobě 10 000 dolarů, se stane lákavou odměnou pro velké davy všemožných živočichů.

Buster Moon (McConaughey) je koala, která byla kdysi divadelní hvězdou. Ovšem časy se mění a sláva není věčná. Aby získal zpět svou popularitu, uspořádá pěveckou soutěž. Buster je optimista, ale taky darebák jehož vášní je divadlo, pro které je ochoten udělat maximum. Kromě Bustera a jeho divadla se snaží mladá gorila (Taron Egerton) vymanit z těžkých zločinů své rodiny, mladý slon (Tori Kelly) se chce zbavit své trémy před publikem, či  punk-rocková slečna dikobraz (Scarlett Johansson) se snaží zbavit se svého arogantního přítele a jít sólo. Taktéž se mikrofonu chopí myš (Seth MacFarlane) či Reese Witherspoon v podobě velké matky 25selat. Každé zvíře vidí v pěvecké soutěži příležitost ke změně svého nepovedeného osudu. Povede se jim to?

Můžete se přesvědčit sami již 22. prosince 2016!