Další pokračování X-Menů je tady. A také vám jako mediální partneři filmu přinášíme možnost vyhrát lupeny přímo do IMAX!

x-men_digiposter_IMAX_01

Po snímku X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer rozhodl posunout tuto filmovou sérii do nových výšek a přichází s filmem X-Men: Apokalypsa. X-Meni zde bojují s prvním a nejsilnějším mutantem jménem – Apokalypsa. V roce 1983 se neporazitelný a nesmrtelný Apokalypsa po několika tisíciletích spánku probudí. Rozzuřený, že jeho druhové nejsou již považováni za bohy, sestaví tým silných mutantů, včetně sklíčeného Magneta, aby vymítili lidstvo a nastolili nový světový řád, kterému chce vládnout. Raven (Jennifer Lawrencová) a profesor X (James McAvoy) musí zastavit Apokalypsovu cestu globální destrukce a stanout v čele týmu mladých X-Menů v epickém zúčtování se zdánlivě nezastavitelným nepřítelem.

Velkolepý souboj X-menů proti Apokalypsovi si užijete jedině na největším plátně v České republice, kině IMAX. Technologie IMAX 3D je uznávaná jako nejlepší trojrozměrná projekční technologie na světě. Film X-Men: Apokalypsa můžete navštívit od 19. do 25. května.  Těšit se můžete také na další novinky v IMAX, a to:

Alenka v říši divů: Za zrcadlem, od 26.5.

Warcraft: První střet, od 9.6.

Den nezávislosti: Nový útok, od 23.6.

Soutěžní otázka

V jakém roce byla poprvé představena technologie IMAX 3D?

A) 1998           B) 1986           C) 2002

Soutěžíme o 3×2 lístky do IMAX.

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | X-Men. Soutěž končí 22. května, den poté vylosujeme tři výherce. Ti si budou moci zajít do IMAX kdykoliv podle svého uvážení.