Mutanti se po dvou letech vrátili do kin. A právě proto jsme si pro vás připravili lukrativní soutěž o hodnotné ceny. Takže na nic nečekejte a běžte soutěžit!

Po snímku X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer rozhodl posunout tuto filmovou sérii do nových výšek a přichází s filmem X-Men: Apokalypsa. X-Meni zde bojují s prvním a nejsilnějším mutantem jménem – Apokalypsa. V roce 1983 se neporazitelný a nesmrtelný Apokalypsa po několika tisíciletích spánku probudí. Rozzuřený, že jeho druhové nejsou již považováni za bohy, sestaví tým silných mutantů, včetně sklíčeného Magneta, aby vymítili lidstvo a nastolili nový světový řád, kterému chce vládnout. Raven (Jennifer Lawrencová) a profesor X (James McAvoy) musí zastavit Apokalypsovu cestu globální destrukce a stanout v čele týmu mladých X-Menů v epickém zúčtování se zdánlivě nezastavitelným nepřítelem.

Soutěžní ceny

3x DVD kolekce | 3x triko | 3x USB

Soutěžní otázka

Objeví se ve filmu i Hugh Jackman v roli Wolverina?

A) ANO          B) NE

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | X-Men: Apokalypsa. Soutěž končí 25. května, den poté vylosujeme tři výherce, kteří dostanou od každé ceny jeden kus.