Avengers mění název

Momentálně vstřebáváme zážitek z Občanské války, u Marvelu ale už přemýšlí o dvojdílných Avengers s podtituly Infinity War. Podle bratří Russoových dojde k jejich přejmenování, samotný nový název však ještě neznají ani pánové režiséři.

Součástí marvelovské třetí Fáze budou i Avengers, kteří v rozmezí let 2018 a 2019 zatočí zřejmě s Thanosem. O dvojdílném projektu toho zatím moc nevíme, Marvel nás ale ujišťuje, že nepůjde o klasické rozdělení filmu na dvě poloviny ve stylu sérií Harryho Pottera nebo Hunger Games. Prý nás čekají dva plnohodnotné bijáky, jeden závislý na tom druhém.

Bratři Russoové, režiséři Captain America: Občanská válka, nyní prozradili, že název Avengers: Infinity War je minulostí. Projekt prý dostane nový název, vyloženou změnu příběhové linie ale nečekáme. Jaký podtitul noví Avengers ponesou, zatím netuší ani v Marvelu.

Natáčení obou filmů započne už koncem tohoto roku, trvat by mělo celých devět měsíců. Nedávno bylo prozrazeno, že nás na plátně čeká přes šedesát sedm postav.