5 důvodů, proč jít na komedii Sousedi 2

Začalo léto a s ním přichází do kin, jak jinak, letní komedie. Filmy, u kterých se zpravidla můžete uvolnit a sem tam se zasmát povedeným gagům.

Jste unavení dramaty či příliš vážně se beroucími filmy? Obdobný pohodový zážitek slibuje pokračování komedie z roku 2014. Ve druhém díle se krom starých známých (Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Effron, Dave Franco…) objeví pochopitelně i několik nových tváří a jak to tak už u pokračování bývá, můžeme se těšit na snahu přijít s ještě větším množstvím vtipných situací, triků, postav… A celkově se vším, co k navazujícím filmům patří. Jestli se Sousedům podaří pobavit se můžete přesvědčit sami už tento týden od 12. 5. v kinech! A proč tedy stojí zato na druhé Sousedy jít?

1. Obsazení

Začněme u Chloë Grace Moretz… Mladá a nadaná herečka už ukázala že k různým druhům humoru, právě tak jako k rozličným filmovým žánrům nemá daleko. Mimo jiné tedy ve filmech jako Kick-Ass, Mládeži nepřístupno, či Carrie. Zde ji spatříme v roli „vůdkyně“ klubu vysokoškolaček. Dále se ve filmu nově objeví i Selena Gomez… Krom těchto dvou hereček se můžeme těšit na již výše zmíněné aktéry, jde také o třetí film, v němž si spolu zahrají Seth Rogen a Rose Byrne.

2. Humor

Trailer slibuje šílenou podívanou plnou ztřeštěných situací a gagů, u kterých se dá krásně vypnout a sledovat mezigenerační boj vysokoškolaček a manželského páru ve středních letech…

3. Pokračování

Už teď je jasné, že se snímek ponese v obdobném stylu jako jeho předchůdce, pokud jste tedy jedničku viděli a líbila se vám, není nad čím váhat! První Sousedi navíc v kinech zaznamenali až nečekaný úspěch!

4. Odlehčenost, prosluněná atmosféra

Aneb dvě věci, na které se zpravidla u letních komedií můžeme spolehnout. Film, který vás díky šílenému tempu, vysokoškolským oslavám a sousedské „válkou“ vrcholící rivalitě nabije energií a elánem, jimiž nejen krásné dny, jež jsou nasnadě, oplývají.

5. Zakončení náročného dne

Raději než sedět doma a koukat na reprízy starých filmů se přece jen vyplatí zajít na něco novějšího. A pokud patříte mezi ty, kteří čas od času prostou, ale vtipnou komedií nepohrdnou, neváhejte!