Video: Prozkoumejte zákulisí Warcraftu a hospůdky Lion’s Pride

Na oficiálním twitterovém účtu zasvěceném fantasknímu hernímu světu byl zveřejněn krátký minutový spot z natáčení. Ten se odehrává v hráčům víc než povědomé hospodě Lion’s Pride, v níž herec Robert Kazinsky (ve filmu jako orkský válečník Orgrim Doomhammer) jako průvodce spotem hovoří o spoustě eastereggů ve scéně a jelikož je sám hráčem a velkým fanouškem hry, nadšení z něj přímo čiší.

V krátkém videu si tedy krom zmíněných eastereggů můžeme prohlédnout interiér taverny a místy se mihne i řada členů štábu. Preciznost, s jakou je tvořena nejen scéna samotná, ale i kupříkladu masky, svědčí o tom, že film má v rukou skutečně tým nadšenců, který ví, co dělá. Snad tedy výsledkem nebude přeefektovaný digi nepořádek, což by se klidně mohlo stát, byť v kombinaci s prakticky vytvářenými efekty.

Film Warcraft: První střet má mít premiéru 9. června. Pod taktovkou Duncana Jonese (Zdrojový kód) se krom Roberta Kazinského do rolí herních hrdinů vžijí Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Daniel Wu, Clancy Brown, Ben Schnetzer a řada dalších.