Warner Bros. přetáčí vybrané scény Sebevražedného oddílu

Většina kritik, mířených vůči snímku Batman v Superman vytýkala to, že ač se jednalo o komiksový snímek, byl film značně temný a až na pár humorných momentů i dost vážný a zbytečně filozofující. Což je pravda, ačkoli by leckdo mohl namítnout, že se zkrátka v DC při budování filmového univerza rozhodli jít trochu jiným, (nutně ne dospělejším) směrem. Nicméně volání fanoušků po větším odlehčení se filmaři rozhodli naplno vyslyšet v připravované týmovce se superpadouchy, v české mutaci nazvané Sebevražedný oddíl. A koneckonců, proč nechtít „vytřískat“ víc humoru, když si ve snímku odbude premiéru nový Joker?

joker-leto

Suicide Squad mít tedy podle všeho problémy, vytýkané zmíněnému střetu superhrdinských legend nebude. To bylo ostatně celkem zřejmé i po uvedení geniálního traileru. Zdroj z Birth.Movies.Death uvedl, že Warner Bros. momentálně některé scény z připravovaného filmu přetáčí, a to celkem významně. Účelem těchto náhlých změn má být obohacení snímku nejen humorem, ale i světlostí scén. Přetáčení má probíhat v Paramount Studios.

Je otázkou, zda tyto náhlé změny, k nimž se mělo studio rozhodnout nejen po reakcích na Batman v Superman, ale zejména i po radosti fanoušků z traileru, udělají konečný snímek lepším. Film má mít ideálně premiéru už 5. srpna. Snad tedy tvůrci dobře ví, co dělají, a očekávání všech nebudou marná. Konečný snímek by totiž nemusel být nutně lepší, než jeho upoutávky. Snad tedy vše dobře vyjde a budeme se moci těšit z toho, co je nám od Sebevražedného oddílu slibováno: Originální, humorem a akcí nabitá řež s rozmanitými postavami!