Trailer #3: Warcraft: První střet (2016) – Válka přichází

Warcraft naděluje třetí trailer. Pokud jste ale čekali, že nás zavalí tunou nového materiálu, tak nejspíše budete zklamaní. Nová upoutávka je totiž směsicí předchozích spotů, má hodně pod dvě minuty a její soundtrack moc neodpovídá atmosféře filmu. Opravdu jsme čekali víc.

Legendary Pictures a Universal Pictures uvádějí výpravné fantasy dobrodružství Warcraft: První střet. Film o násilném střetu dvou světů vznikl na motivy globálního herního fenoménu společnosti Blizzard Entertainment. Mírumilovné království Azeroth se ocitne na pokraji války, když se na jeho hranicích začnou houfovat děsiví nepřátelé. Jsou to Orkové, válečnický kmen, který opustil svůj umírající domov, aby kolonizoval další svět. Průchod mezi oběma světy zajišťuje portál. Na jedné straně čeká armáda, nad kterou visí hrozba kruté porážky, na Druhé pak národ, jemuž hrozí vyhynutí. Dva hrdinové, každý z jiného tábora, se vydávají na cestu vedoucí k nevyhnutelnému střetu. Jeho výsledek určí další osudy jejich rodiny, jejich lidu a celé země. Tak začíná fantastická sága o moci a bezmoci, v níž každý o něco bojuje a válka tak má mnoho podob a tváří.

Warcraft: První střet má premiéru 9. června. V režii Duncana Jonese (Zdrojový kód, Moon) se představí Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Daniel Wu, Clancy Brown a další.