Trailer #1: Sedm statečných (2016) – Washington a Pratt v novém westernu

Starý známý western se vrací do kin v novém provedení. Denzel Washington a Chris Pratt v rolích záporáků, kteří rozhodně nenechají město Rose Creek bez povšimnutí…

Sony Pictures a společnost MGM vydali nový trailer pro nové zpracování legendárního snímku Sedm statečných, který je mnohdy řazen ve světovém řebříčku kinematografie jako jeden z nejlepších remaků vůbec.

O režii se postaral Antoine Fuqua, který stojí za filmy jako Equalizer nebo Odstřelovač. V hlavních rolích spatříme Denzela Washingtona nebo Chrise Pratte.

Město „Rose Creek“ je pod smrtící kontrolou průmyslníka Bartoloměje  Bogua (Peter Sarsgaard). Ve městě najdeme i nechtěné psance (kterých je sedm), lovce, hazardní hráče či nájemné vrahy. Ty si zahrají tito herci: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia – Rulfo a Martin Sensmeier. Volba herců se potýká se značnou kritikou, ale proč soudit něco, co zdaleka nevidělo divácké oko? Chlapci se ale ocitnou v boji, ve kterém půjde o více, než jen o peníze. Jak tahle banda připraví město na násilné zúčtování?

Film Sedm statečných má stanovenou premiéru na 22. září 2016.

Český TV Spot #1

Český trailer #1