Potenciální názvy pro reboot Spider-Mana

Po zveřejnění traileru k chystanému snímku Captain America: Občanská válka, kde se poprvé pod hlavičkou Marvelu objevil „nový“ Spider-Man, jsme o jeho chystaném rebootu mnoho nevěděli. Ale to se teď může změnit. Společnost Sony si totiž zaregistrovala několik domén, které by mohly být nápovědami k možným filmovým názvům.

Jako první se na veřejnost dostala informace o tom, že si společnost Sony Pictures zaregistrovala URL s názvem SpiderManHomecomingTheMovie.com, podle níž by nový titul rebootu měl být Spider-Man: Homecoming. Postupně se však objevily další tři domény, které naznačují, jak by se mohl plánovaný snímek jmenovat. Jedná se o názvy Spider-Man: Coming of Age, Spider-Man: Greatness Awaits nebo Spider-Man: Suspended.

Všechny tři podtituly odkazují na ranější období Petera Parkera, když ještě navštěvoval střední školu. Tomu by odpovídalo i herecké obsazení náctiletého Toma Hollanda, který Spider-Mana ztvární jak v Občanské válce, tak v chystaném rebootu. V komiksové předloze k Homecomingu se má mihnout Captain America i Iron Man. Víme, že se ve Spider-Manově filmu má objevit nějaký ze stěžejních marvelovských superhrdinů, a proto je podtitul Homecoming vhodnou volbou. Studia Marvel ani Sony ale zatím informace nepotvrdily. Název bondovky Skyfall z dílen Sony však byl odhalen právě díky registraci domény, a tak není vyloučeno, že spekulace nejsou až tak daleko od pravdy.