TOP 6: Nejlepší aprílové vtípky 2016

Apríl včera skončil a tak můžete pro jednou zase věřit tomu, co píšeme. Filmový svět byl včera nabitý tak podařenými vtípky a falešnými zprávami, že stojí za to si některé z nich s jednodenním odstupem připomenout.

BBC videoobchod

Britský televizní gigant BBC se rozhodl vyjít svým divákům vstříc a poskytnout jim možnost vlastnit všechny jeho seriály…na videokazetách. Ve vtipném promu přesvědčují diváky, že pravý fanoušek dává přednost zásadně analogu.

https://www.youtube.com/watch?v=KlxGMAUAoss

Dark Souls III – The Movie

U BBC videoboom neskončil. Server Shack News přinesl trailer počítačovou hru Dark Souls III ve stylu béčkové fantasy 90. let, zakončený oznámením, že kousku se dočkáme na VHS.

Všudypřítomná chobotnice Hank

Postavička z blížícího se filmu Hledá se Dory není úplně nová. Ve skutečnosti se schovávala ve všech filmech od Pixaru. Alespoń se nás o tom pokoušelo přesvědčit video, v němž režisér filmu Andrew Stanton a představitel Hanka Ed O’Neill odhalují chobotničku jako dlouhodobě skrytou součást pixarovského univerza.

Sony vyvíjí zbraň ke krocení duchů

V souvislosti s pokračováním / restartem / rebootem / remakem / zprzněním Krotitelů duchů se objevilo video společnosti Sony, která vyvíjí skutečnou protonovou zbraň proti entitám z jiné dimenze. Reklama celkem detailně popisuje funkce a výhody přístroje.

Spoilery ze Star Wars

Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, si nepěkně pohrál s fanoušky, když jim podal neslušný návrh – pokud bude mít jeho Twitter milion sledujících, prozradí opravdu velký spoiler z epizody VIII. Počet jeho sledujících opravdu rostl. A i když se nepovedl úplně přesný milion, přeci jen se fanoušci jednoho krutého odhalení dočkali.

Ce-7YTmXIAEALab (1)

Přesně tak. Žádný velký spoiler se nekonal a nejslavnější Jedi má v současné době kolem 988 000 sledujících na Twitteru.

Bruce Campbell je Doctor Who

„Doktor konečně přichází do Ameriky,“ oznamuje plakát, oznamující nové obsazení populárního Pána času – Bruce Campbell, oblíbená fandovská ikona, známá hlavně díky sérii Evil Dead a navazujícímu seriálu Ash vs Evil Dead. Líbil by se vám takový Doktor? Já vím, že líbil.

bruce-campbell-as-the-doctor-in-doctor-who-would-be-amazing

Bonus: Jason Statham a LG G5

V LG se o žádný aprílový žertík nepokoušeli, přesto internet pobavili senzační reklamou na horkou mobilní novinku LG G5. A stačilo jen natočit fajnovou akci a z každého herce udělat Jasona Stathama. Palec nahoru.

https://www.youtube.com/watch?v=tOpsnNf9Wj0