Batman v Superman: Před a po vizuálních efektech

O Batmanovi se Supermanem se už napsalo tolik, že by to mohlo vystačit minimálně k jejich dalšímu vzájemnému bijáku. Dnes už tedy nebudeme rozebírat, zda Zack Snyder natočil jeden ze svých nejslabších filmů nebo naopak, teď se společně podíváme, jak snímek Batman v Superman vůbec vznikal.

Podívat se pod pokličku březnového trháku nám dovoluje zveřejněna galerie fotek. V nich vidíme, jak určitě momenty vypadaly přímo během natáčení a následně po hotové postprodukci. Jak už určitě tušíte, zeleným plátnem se nikde nešetřilo a film tak vyloženě vznikal v teple ve studiích.

BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_01A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_01B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_02A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_02B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_05 BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_06A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_06B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_07A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_07B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_08A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_08B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_09A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_09B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_10A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_10B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_11A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_11B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_12A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_12B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_13A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_13B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_14A BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_14B BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_14C BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_15 BatmanSuperman_MPC_VFX_ITW_16