5 důvodů, proč jít na životopisný snímek Orel Eddie

Příběh podceňovaného Michaela Edwardse, který navzdory všem překážkám dosáhne svých cílů, bude mít možnost uchvátit nás brzy v kinech. Proč by stálo za to tento počin vidět? Tady je několik důvodů.

1) Je to o sportu

Vedle historických filmů, sci-fi, fantasy a komiksáren jsou sportovní filmy v menšině. Proto každé dílo spadající do tohoto žánru přirozeně upoutá pozornost.

2) Eggsy z Kingsmana trénovaný Wolverinem

Taron Egerton se proslavil komiksovou adaptací o elegantních britských agentech, kteří nepostrádají styl a velkou dávku noblesy. Nyní vyměnil deštník za lyže, brýle si v této roli nechal. Navíc trenéra mu bude dělat Hugh Jackman,celosvětově známý jako rváč Wolverine

3) Z bahna až na vrchol

Příběhy o podceňovaných outsiderech, kteří přesvědčí své okolí o svých kvalitách, skoro nikdy neomrzí. Většina z nás má nutkání černým ovcím fandit.

4) Je to vtipné

Ačkoliv je Orel Eddie především životopisným snímkem, nepostrádá zábavné scény a nadsázku a dá se tak směle zařadit i do žánru komedie.

5) Vzniklo to ve Velké Británii

Britové filmy natáčet umí. Jejich komedie patří k žánrové špičce, což je sakra dobrý důvod, abyste dali šanci i Eddiemu.