10 filmů podle DC, které následují po Batman v Superman

Ať už filmy Muž z oceli a Batman v Superman dopadly jakkoliv, fandové nového rozjíždějícího se vesmíru smutnit nemusí. Warneři totiž šlapou na plyn a do roku 2020 plánují další desítku filmů založených na DC. Pojďme si připomenout, které to budou a kdy je uvidíme.

Sebevražedný oddíl

Na úvod jsme dostaly dva temné bijáky se Supermanem, Sebevražedný oddíl ale bude jiné kafe. Upoutávky jsou neskutečně hravé a týmovka padouchů má políčeno na nejlepší filmovou komiksárnu roku. Kdo by se netěšil na nového Jokera? Premiéra je 4. 8. 2016.

suicide-squad-cast

Wonder Woman

Slavná Amazonka navnadila už v Batmanovovi se Supermanem, mnohem více prostoru ale dostane ve svém vlastním filmu. Ten se v těchto dnech stále natáčí a slibuje Wonder Woman představit zase v trochu jiném světle. Premiéra je 1. 6. 2017.

WonderWoman

Justice League Part One

Zack Snyder je mužem, na kterého Warneři sází nejvíce. Po dvou filmech vznikne v jeho rukách i očekávaná Justice League, která představí nejslavnější postavy DC po jednom boku. Pevně věříme, že to dopadne lépe jako u střetu Batmana se Supermanem. Premiéra je 16. 11. 2017.

justice-league-concept-art-2017-movie

The Flash

Nejrychlejší běžec světa má za sebou dvě camea z Batman v Superman, jeho sólovka je ale stále velkou neznámou. V posledních dnech se mluví o tom, že do snímku získá parťáka Cyborga. Premiéra je 15. 3. 2018.

Flash

Aquaman

Potápět se do hlubin budeme hned po Flashovi. Aquaman s tváří Jasona Momoy má charisma na rozdávání a v režii Jamese Wana může jít o solidní popcornovku. Nechme se překvapit. Premiéra je 26. 7. 2018.

aquaman (1)

Neznámý titul

Zatím sice nevíme, co bude následovat po Aquamanovi, nejvíce ale sázíme na druhého Muže z oceli. Otázkou zůstává, zda Superman má ještě čím překvapit… Nebo přijde Affleckův Batman? Premiéra je 4. 10. 2018.

Shazam!

Dwayne Johnson získá superschopnosti od kouzelníka Shazama v roce 2019. Tak trochu ale očekáváme, že postava jedné z nejmocnějších postav DC se nám představí už v některém z dřívějších kousků. Premiéra je 4. 4. 2019.

shazam

Justice League Part Two

Druhá část Justice League vlétne do kin dva roky po té první, přesto se bude natáčet zcela nezávisle. Uvidíme, zda se ke kormidlu vrátí Zack Snyder, nebo Warneři tentokrát vsadí na někoho jiného. Premiéra je 13. 6. 2019.

justice-league-concept-art-2017-movie

Neznámý titul

Warneři buď plánují další sequel, nebo představí nového hrdinu, se kterým se seznámíme třeba právě v druhé Justice League. My bychom ale třeba rádi Jokera! Premiéra je 1. 11. 2019.

Cyborg

Zachraňovat lidský život robotickými součástkami budeme v kinech za tři roky. Cyborg se ale pravděpodobně ukáže už ve Flashovi. Premiéra je 2. 4. 2020.

Nejnovější posila - Cyborg

Green Lantern Corps

Minule to nevyšlo a tak to Warneři zkusí znovu, nyní bez Ryana Reynoldse. Fanoušci předvídají, že film představí Green Lanternů hned několik, takže o zábavu by mělo být postaráno. Hůře jako před pěti lety to snad dopadnou nemůže… Premiéra je 18. 6. 2020.

Green Lantern (2011)

Na které tituly se nejvíce těšíte? A věříte, že Justice League dopadne lépe, než Batman v Superman? V komentářích si můžete také zkusit tipnout, které bijáky dorazí po Aquamanovi a Justice League Part Two.