Víme, o čem budou filmoví Strážci vesmíru

Strážci vesmíru v mnoha z nás vyvolávají emoce. Kromě pocitu zhnusnění a nevěřícnosti nad tím, jak mohl někdo něco takového natočit, se najdou i ti, kteří mají Strážce vemíru neironicky rádi. Zvětšit druhou skupinu diváků chce nadcházející film, jasně pojmenovaný Power Rangers (Strážci vesmíru). Ten nyní přichází s oficiální synopsí.

Power Rangers sledují skupinu pěti obyčejných středoškoláků, kteří v sobě musí objevit neobyčejné schopnosti po zjištění, že světu hrozí zánik a oni jediní ho mohou zachránit. K jeho záchraně ovšem nebude stačit vypořádat se s mimozemskými útočniky. Pětice bude muset překonat svoje osobní problémy a spojit se v jeden tým, předtím než bude pozdě.

S pózováním mají Strážci vesmíru zkušeností až až.
S pózováním mají Strážci vesmíru zkušeností až až.

Vypadá to, že film se bude soustředit právě na obyčejné problémy jednotlivých Strážců. Již proklamovaný dospělý přístup k látce, tak může jednoduše sklouznout do kýče teenagerovských dramat. O tom, že uvidíme obrovské roboty a monstra, ovšem nepochybujeme a už jen kvůli tomu noví Strážci vesmíru stojí za pozornost.

Film uvidíme v českých kinech od 6. dubna 2017. Pod režijním vedením nezkušeného Deana Israelitea (Projekt minulost) se představí Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G a Ludi Lin jako pětice Strážců a Elizabeth Banks jako zlá čarodějka Rita. Kdo nechce příliš dlouho čekat, může se podívat na dospělejší kraťas od režiséra Josepha Kahna.