Trailer #1: Everybody Wants Some!! (2016) – Letní oldschool komedie

Režisér, herec a scénárista Richard Linklater je u nás asi v současné době nejvíce známý komedií Škola ro(c)ku, zvláštním snímkem Temný obraz, či experimentálním „drama-dokumentem“ Chlapectví. Nyní vyšel trailer k jeho nejnovějšímu počinu.

Chystaná komedie Everybody Wants Some!! bude prý duchovním pokračováním kultovního filmu Dazed and Confused (u nás Omámení a zmatení). A zatímco zmíněný „první díl“ zobrazoval sedmdesátá léta a jejich atmosféru z pohledu středoškoláků, Everybody Wants Some!! se bude odehrávat v letech osmdesátých. Ve filmu budeme prý opět moci sledovat americký studentský život oněch minulých let a krom komediálnosti se dost možná poveze i na určité vlně nostalgie.

Svým zasazením by mohl navíc vdechnout nový vítr do plachet filmům podobného typu. Vypadá to na dosti zábavnou podívanou. Komedie Everybody Wants Some!! byla minulý víkend promítána na festivalu South by Southwest v Texasu a sklidila prý pozitivní ohlasy. Do kin v USA půjde 1. dubna.

Ve filmu hrají Blake Jenner, Ryan Guzman, Tyler Hoechlin, Wyatt Russell, Zoey Deutch, Glen Powell, Will Brittain, Adriene Mishler, a další.