Trailer #3: Daredevil: 2. série (2016) – Ďábel z Hell’s Kitchen už je za dveřmi!

Jedna z bezesporu nejlepších komiksových adaptací, jež byla loni i zároveň jedním z největších seriálových překvapení, se vrací už v pátek s druhou sérií. Včera proto vyšel nabušený, a vůbec poslední finální trailer. A zcela nepřekvapivě toho odhaluje zdaleka nejvíc.

Daredevil je mezi svými kolegy v Marvelu tím, jehož příběhy se řadí mezi ty temnější, jak už ostatně asi všichni dobře víme. Trailer krom potvrzeného výskytu starých známých a dvou (anti)hrdinů ukazuje i nástup jedné z největších nemesis rohatého hrdiny: klanu zločinné organizace jménem Hand, kterou jsme mohli vidět už v druhém traileru.

V této ochutnávce však vidíme záběry z boje v podzemí, duelu s Punisherem, milostného vzplanutí s Elektrou, a snad i náznaku počátku romantického vztahu s Karen Page, a mnohem více. Daredevil startuje svůj druhý běh na Netflixu už tento pátek a skutečně to vypadá, že by mohla druhá série ještě předčit tu první. A pokud jeho první série měla být pozvolným rozjezdem, čeká nás opravdu zběsilá jízda! Už aby to bylo…