Sylvester Stallone ve Strážcích Galaxie 2?

Pokračování nejujetější marvelovky, Strážců Galaxie, začalo před několika týdny. Podle serveru Daily News i za účasti čerstvého držitele Zlatého glóbu, Sylvestera Stallona. Ten byl totiž přistižen přímo na placu, se scénářem v rukách a v jednom povědomém kostýmu.

stallone - dredd

Sylvester Stallone se podle svědků prohání před kamerami v kostýmu, který silně připomíná oblek Soudce Dredda. Toho si slavný herec zahrál už v roce 1995. Problémem však je, že práva na tuto komiksovou postavu nejsou ve vlastnictví Marvelu, takže klidně může jít jen o jakousi parodii sebe sama. Fanoušci se také shodují, že jde o roli nového člena Nova Corps (intergalaktická policejní jednotka).

Zdroj nadále uvádí, že Stalloneho scéna byla natočena už minulý týden a její součástí byl i Kačer Howard, který se objevil v potitulkové scéně prvního filmu. Jak velkou roli nakonec Sylvester Stallone hraje, to se zřejmě dozvíme až v samotném filmu.

Strážci Galaxie 2 v režii Jamese Gunna dorazí do kin v květnu příštího roku. V hlavních rolích se představí Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Kurt Russell  a další.