Zatímco v kinech uvidíme souboj Supermana a Batmana až 24. března, v Letňanech jste mohli vidět kočkování již včera. Nadlidské síly a nadpřirozené schopnosti nahradily silný vítr a akrobatické přemety. Distribuční společnost Freeman Ent. si totiž připravila akci spojenou s bojem obou superhrdinů.

V Hurricane Factory poblíž OC Letňany totiž nejdříve svůj um v kostýmech představili zkušení skydiveři, kteří splnili sen sobě a mnoha nerdům a stali se na chvíli Temným rytířem a neporazitelným mimozemšťanem. Jejich představení nepostrádalo grády a člověk žasl, čeho jsou ti dva za pomoci silnějšího větru schopní.

Poté přišla řada na nás, mě nevyjímaje. Ovšem předtím, než jsme si sami mohli hrát na Supermany, museli jsme absolvovat školení. To měl na starosti mladý instruktor, který svým vzhledem podobným Oliverovi Queenovi ze seriálu Arrow ještě umocnil celý superhdinský zážitek. Po vysvětlení, co dělat máme a co naopak nesmíme, jsme vyfasovali kombinézy a helmy a šlo se na věc. Poté jsme po skupinách přicházeli k obrovskému tunelu, který nám na následující minuty měl umožnit „létat“. Ve zmíněném tunelu jsem sice neměl soupeře v podobě jiného člověka, ale i tak jsem si užil dost boje. Mými soupeři byli silný vítr, gravitace a má přirozená nešikovnost. To mělo za následek poněkud krkolomné „lítání“, ke kterému jsem se dostal především díky trpělivé a schopné instruktorce, jenž se mi snažila pomoct, jak jen mohla. Zážitek to byl parádní, o tom žádná. Nejlepší moment byl, když jsem se skutečně proletěl. V tunelu se zvýšila intenzita vzduchu a já vzlétl prudce vzhůru, poté jsem prudce klesl. Celkově jsem měl možnost si danou taškařici vyzkoušet ve čtyř minutových blocích a fakt to stálo za to.

Buďte upřímní. Kdo by se na chvíli nechtěl stát ptákem či známým hrdinou se slipy přes legíny? „Je to pták… Je to Letadlo… Je to Superman!“.