Sebevražedný oddíl se dočká pokračování

Premiéra antihrdinské týmovky Sebevražedný oddíl dorazí do kin až v srpnu letošního roku, přesto už je jasné, že nás čeká pokračování. Vrátí se původní tvůrčí tým?

Je to pár týdnů, co na veřejnost prosákly drby o tom, že si studio Warner Bros. vůbec není jisto Snyderovou komiksovkou Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, ačkoliv analytici předpovídají americký otvírák kolem 150 mega. Velkou radost ale studiu udělala projekce prvního střihu filmu týmovky Sebevražedný oddíl od Davida Ayera, jenž napsal i scénář. Snímek, ve kterém se pokouší svou kariéru oživit Will Smith, nebo kde se nám Jared Leto představuje jako nový Joker, u šéfů natolik zabodoval, že pokračování dostalo hned zelenou.

SUICIDE SQUAD

Vůbec ale není jisté, kdo všechno se z tvůrčího týmu vrátí. Natáčení by totiž mělo začít někdy v roce 2017 s tím, že by premiéra byla o rok později. David Ayer bude mít však plné ruce práce s jiným projektem. Tím bude akční film Bright, ve kterém se představí Joel Edgerton a také třeba Will Smith, jenž si tak spolupráci s Ayerem zopakuje. Není ale vyloučeno, že si studio počká a premiéru pokračování odloží. Uvidíme.

Sebevražedný oddíl dorazí do našich kin 4. srpna 2016. V režii Davida Ayera se představí Will Smith, Joel Kinnaman, Jared Leto, Margot Robbie, Viola Davis nebo Jai Courtney.