Lady Gaga se vrátí v 6. sérii American Horror Story

Jeden z nejúspěšnějších hororových seriálů posledních let, American Horror Story, chystá další, v pořadí již šestou sérii. Jak je již zvykem, téměř do poslední chvilky nebudeme vědět, o co půjde tentokrát. Je však již jasné, že se vrátí hvězda 5. řady, zpěvačka Lady Gaga! 

Scénárista a režisér peckovního seriálu, Ryan Murphy, oslovil Gagu ihned po ukončení páté série. Potvrzení z její strany ale přišlo teprve včera v rozhlasovém rozhovoru. Není se vůbec čemu divit, Gaga totiž svým výkonem opravdu mile překvapila a odnesla si Zlatý Glóbus pro nejlepší herečku v seriálu. Praví fandové vědí, že v páté sérii, s podtitulem Hotel, si vystřihla bezkonkurenční roli upírské hraběnky.

Pokud jde o samotnou šestou sérii, víme toho opravdu velmi málo. Navzdory předpokladům by se měla odehrávat v současnosti a měla by nabídnout hned dvě dějové linky zároveň. Dočkáme se i výletů do minulosti a návratu postav z předešlých sérií. Množí se i dohady o využití různých ročních období. Hodně se také mluví o návratu další hvězdy, která se objevila v prvních čtyřech sériích, Jessice Lange.

Premiéra by měla být klasicky někdy na podzim tohoto roku. Největší otázkou však zůstává, jaké bude hlavní téma? Máte návrhy?