Gambit, Vetřelec a Predátor mají změny v premiérách

Premiéry. To je věc, kterou si ve světě filmu nemůžete skoro nikdy být jistí. Tvůrci se neustále snaží kalkulovat, kdy je nejlepší široké veřejnosti ukázat svá dítka a tak mění data premiér s železnou pravidelností. Výjimkou nejsou ani následující snímky.

gambit-x-men-movie-writer

Studio 20th Century Fox zveřejnilo několik změn, co se týká premiér svých snímků. První změna se dotýká mutanta, jehož koníčkem je házení karet nabitých kinetickou energií. Gambit, režírovaný Dougem Limanem a ztvárněný Channingem Tatumem, měl do kin dorazit 7. 10. 2016, ale z toho sešlo a jeho první výskyt na plátně byl přesunut na dobu neurčitou. To není jediný hrdina, kterého se od tohoto studia dočkáme. Další zatím blíže nespecifikovaný projekt ze světa Marvel byl stanovený na 6. 10. 2017, následovaný rovněž nespecifikovanou komiksárnou, která bude mít premiéru 12. 1. 2018. Je možné, že je některý z těchto projektů pokračování veleúspěšného Deadpoola?

Nyní se ale přesuňme od komiksů ke knižním předlohám a pokračováním. The Jungle Book: Origins, za kterou stojí mimo jiné Andy „Glum“ Serkis, uvidí světlo světa 6. 10. 2017. Do světa zahradních trpaslíků zavítáme díky Gnomeo and Juliet: Sherlock gnomes. Do zahrady se můžete kouknout od 12. 1. 2018.

alien-covenant

Názvy neustále měnící Alien: Covenant byl přesunutý o dva měsíce, místo 6. 10. ho spatříme již 4. 8. 2017. Do cesty se mu postaví Blazing Samurai, který má premiéru ve stejný den.

Pokud jste fandy nejlepšího lovce galaxie, Predátora, tak vás zajisté následující slova potěší. 2. 3. 2018 dorazí totiž do kin jeho další díl, tentokráte pod taktovkou Shanea Blacka.

Tim Burton soustředí svou pozornost na zfilmování knihy Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Adaptace měla původně dorazit do kin na Vánoce, ale nakonec tomu tak není. Režisérovo snažení můžete ocenit návštěvou kina již 30. 9. 2016.

Na který z těchto filmů se nejvíce těšíte?