Galerie: Oscarový DiCaprio baví internet

Tak se přece dočkal. Leonardo DiCaprio je už více jak čtyřiadvacet hodin držitelem Oscara. K tomu ho dovedla až pátá nominace v životě, za hlavní roli ve Zmrtvýchvstání.

Protože je Leo DiCaprio velkým fanouškem diváků, všichni mu toho zlatého plešouna přejí z celého srdce. DiCapriománie ale pokračuje i po vyhlášení výsledků, na účet slavného herce se nadále baví celý internet.

Sociální sítě jsou z DiCapriova oscarového prvenství naprosto hotové. A nás to samozřejmě těší, protože ty nejlepší kousky z galerie jsou fakt k popukání.

DiCaprio před Oscarem

První nominace už před dvaadvaceti lety za vedlejší roli ve výborném filmu Co žere Gilberta Grapea. Následovaly další tři neúspěšné (Letec, Krvavý diamant, Vlk z Wall Street), takže všem muselo být jasné, že na pátý pokus pro to Leonardo DiCaprio už udělá všechno. A internet se toho hned chytl.

58c9a880-9ad1-0133-a02b-0e7c926a42af

giphy (2) giphy (3) giphy (4) giphy (5) giphy (6)

DiCaprio po Oscarovi

Srandiček bylo málo, takže se na stejné vlně diváci vezou i po prvních úspěšných Oscarech. Co ti fanoušci nevymyslí… A pokud se vám toho zdá pořád málo, můžete v komentářích přihodit ty další.

am91bd9_460sa giphy (1) giphy giphy-downsized-large tumblr_mnu5h5zgaf1rnjh5ho1_500 tumblr_n1uhr5oyga1rvm9dvo1_500