Batman vs. Superman má již první ohlasy

Dlouho a velmi očekávaný komiksový blockbuster ze stáje DC Comics už příští týden zboří kina po celém světě a všichni fanoušci jsou natěšení, jak se Batman vs. Superman povedl. První ohlasy ze včerejší mexické předpremiéry naznačily odpověď. Povedl.

Několik minirecenzí už se objevilo na databázi imdb a ve zkratce se film velmi chválí. Ty nejpozitivnější reakce dokonce staví film před Nolanovu trilogii a pasují Bena Afflecka do role nejlepšího Batmana všech dob. Trailery údajně nevyzradily nic zásadního a Gal Gadot i Jesse Eisenberg odvádí prý velmi solidní výkony. Mezi největšími klady se často opakuje monstrózní akce, herecké výkony a věrnost komiksovým předlohám, ze kterých film čerpal. Jediná větší výtka směřuje k CGI efektům, konkrétněji tedy k jedné větší scéně, na které je digibordel údajně hodně vidět (ano, napadl nás ihned Doomsday). Kolem a kolem však převažují hodně kladné ohlasy a všichni se shodují na jednom: Batman vs. Superman je mnohem lepší než Muž z oceli.

Vypadá to nadějně, viďte? Všech osm reakcí můžete v originále prostudovat zde. My jenom dodáváme, že už se moc těšíme na projekci a s největší pravděpodobností během zítřka přibudou na internetu další stovky názorů, protože film má dnes slavnostní premiéru v Los Angeles a New Yorku.