Assassin’s Creed dostane pokračování

Závěr roku bude patřit filmové adaptaci herní pecky Assassin’s Creed. Studio nyní potvrdilo, že práce na pokračování již začaly. Počítá se s návratem i Michaela Fassbendera.

Na filmovou verzi Assassin’s Creed zatím slyšíme jen samou chválu, především tedy z úst Michaela Fassbendera, který přirovnává snímek k něčemu dosud nevídanému. Samozřejmě se to moc pěkně poslouchá, ale nejlépe uděláme, když se o tom přesvědčíme sami.

Návrat režiséra Justina Kurzela, který s Michaelem Fassbenderem a Marion Cotillard spolupracoval již na Macbethovi, zatím potvrzen nebyl, nicméně jeho jméno je momentálně spojováno minimálně s produkcí projektu.

Assassin’s Creed si na stříbrném plátně půjde svou vlastní cestou, což znamená, že nás nečeká žádný zadaptovaný příběh herní série.

Michael Fassbender si zahraje postavu jménem Callum Lynch, potomka smrtících assasínů, kteří vedli v 15. století boje s templáři. Vzpomínky jeho předka ho dovedou až do středověkého Španělska, kde zrovna zuří válka s oněm mocným řádem rytířů.

Premiéra je na programu 29. prosince.