Wolverine a spol. půjdou ve šlépějích Deadpoola

Deadpool ukázal světu, že i „eRkový“ film může bořit rekordy tržeb. Se stejným ratingem, tedy s přístupností do šestnácti let pouze za doprovodu dospělého, bychom v budoucnu mohli počítat mnohem častěji. U Foxů by dokonce mohlo jít o nový trend.

Příští rok je na programu Wolverine 3. Kromě toho, že má jít o poslední roli Hugh Jackmana v X-menovském universu, studio naznačilo, že nevylučuje dospělejší přístupnost filmu po vzoru Deadpoola. Prozrazeno to bylo kupodivu na veletrhu hraček Fair Toy. Na nějaké bližší vysvětlení si raději ale ještě počkáme.

Foxové spoléhají i na týmovku X-Force, která má být temnější verzí série X-Men. Film už dostal zelenou, s režií je stále spojován Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) a premiéra je s trochou štěstí někdy za dva roky. Producent snímku, Simon Kinberg, v nedávném rozhovoru prozradil, že „eRkového“ zpracování bychom se v tomto případě měli také dočkat. Nebo tomu on sám alespoň věří.

Jak vidíte, nic oficiálního zatím nemáme. Vše je ale na dobré cestě, abychom se vysněných přístupností „R“ nabažili dosyta. Kterého komiksového hrdinu byste třeba brali vy s dospělejším tónem?