Star Wars VIII odhalují herecké obsazení a video

Nedávno jsme vás informovali, že natáčení osmé epizody Star Wars je již v plném proudu. Jako důkaz, že se tomu opravdu tak děje, nás Disney zásobuje krátkým oznamovacím videem a hereckým obsazením. To se totiž rozrostlo o další významná herecká jména.

Až doteď jsme takřka netušili, kdo všechno se z epizody VII vrátí na palubu. Nakonec jde o všechny hlavní postavy, jak prozrazují právě zveřejněné oficiální informace. V epizodě VIII si tedy opět zahrají Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Mezi ně se pak nadále zařazují nováčci Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran.

Star Wars VIII mají i video ze zákulisí, ve kterém si režisér Rian Johnson vychvaluje své první minuty na place. Také uvidíme nějaký ten záběr z konce minulé epizody a uslyšíme nepřeslechnutelný soundtrack Johna Williamse. Co víc si takhle zkraje produkce přát?

Premiéra osmých Star Wars je 14. prosince 2017. Už letos nás ale čeká první vedlejší snímek z tohoto bohatého světa, Darebák jedna: Star Wars Story.