Kdo by nechtěl vidět Deadpoola na tom nejlepším možném místě? A zadarmo? Soutěžíme o šest lístků na „eRkovou“ adaptaci jednoho z nejoblíbenějších marvelovských hrdinů. Přímo do kina IMAX.

Deadpool_poster-page-001 (1)

Ve hře je šest vstupenek do pražského kina IMAX. To znamená, že máme připraveny dva lístky celkem pro tři vítěze. Na Deadpoola si tak můžete zajít třeba se svou mámou nebo tátou.

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. Vypadá dle vlastních slov jako „avokádo, které mělo sex se starším avokádem“. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool.

Soutěžní otázka

V hlavní roli Deadpoola se představí Ryan Reynolds. Kterého dalšího slavného komiksového hrdinu si v minulosti zahrál?

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz. Soutěž končí 15. února, den poté vylosujeme tři výherce. Ti si budou moci zajít do IMAX kdykoliv podle svého uvážení. No není to moc fajn?

Snímek je k vidění ve všech multiplexech Cinema City a v IMAX od 10. února.