Mají Mizerové 3 definitivně zelenou?

Před pár měsíci studio oznámilo další dva filmy Mizerů. Nebylo však jisté, jestli se v nějakém objeví Will Smith a Martin Lawrence. Konečně je vše objasněno.

O pokračování Mizerů se mluví už od roku 2003, kdy měl premiéru zatím poslední film Mizerové 2, režírovaný Michaelem Bayem. O dalším sequelu však nikdo z trojice Will Smith, Martin Lawrence a Michael Bay nepřemýšlel. Každý si šel svou cestou. Nejvíce samozřejmě prorazil režisér Bay, jenž se na několik let upsal Transformerům.

bad-boys

V létě minulého roku však studio Sony přišlo se smělým plánem natočit hned další dva díly Mizerů s tím, že třetí díl by měl premiéru 17. února 2017 a čtvrtý 3. července 2019. Třetí film dokonce dostal i režiséra Joea Carnahana (A-tým, Mezi vlky), který má na starosti i scénář. Nepadlo však ani jedno slovo o hercích. Až do teď. Will Smith totiž v rozhovoru pro BBC Radio 1Xtra potvrdil, že si s Martinem Lawrencem role Mike Lowryho respektive Marcuse Burnetta ještě jednou zopakují.

Smlouvy ještě podepsané nejsou, každopádně je to největší posun v projektu za dlouhou dobu. Pokud chce studio stihnout za rok premiéru třetího dílu, pak by se mělo začít natáčet v řádech maximálně týdnů. Tedy za předpokladu, že scénář je už hotový. Je otázka, zda chce Sony stihnout avizovaný únorový termín, protože až do této doby se o projektu vůbec nemluvilo. Jestliže se ale potvrdí Smithova slova a hercům budou nabídnuty smlouvy, pak studio zřejmě nebude mít problém termín premiéry posunout, když mají takováto esa v rukávu. Fanoušci si rádi počkají.