Captain America, X-Men, Jason Bourne a další zářezy ze Super Bowlu

Super Bowl je nejsledovanější televizní událost roku. Není tedy divu, že si přestávkový blok mohou dovolit zaplnit jen ta nejbohatší filmová studia. Každý rok se tak dočkáme několika upoutávek očekávaných blockbusterů. A letos tomu nebylo jinak. Máme tu třetího Captaina, nové X-Meny, Batmana se Supermanem a především debutující záběry z pátého dílu Jasona Bournea.

Tajný život mazlíčků

Od tvůrců Mimoňů přichází další animák. Tentokrát zjistíme, co dělají domácí mazlíčci, když nejsme doma. Nový spot ze Super Bowlu snad nic nového nepřináší, některé momentky ale rozhodně stojí za zopakování si.

X-Men: Apokalypsa

Ze spotu nových X-Menů doslova mrazí. Bryan Singer naservíroval fanouškům možná nejlepší filmovou upoutávku z letošního Super Bowlu. A jeden z prvních detailních pohledů na Olivii Munn rozhodně nezklamal. To opravdu budeme čekat až do května?

Den nezávislosti: Nový útok

Co by to bylo za největší americký sportovní svátek, kdyby se během Super Bowlu nepředstavilo pokračování Dne nezávislosti? Americkou hymnou a Emmerichovou klasickou přehlídkou filmových triků se rozhodně nic nezkazilo. Dokonce jsme se dočkali téměř minutového spotu.

Želvy Ninja 2

Super Bowl bez Michaela Baye? Nesmysl. Svým producentským okem dohlédl i na sequel, který uvidíme v kinech začátkem června. Půlminutový spot odhaluje i klasické záporáky a celkově druhé Želvy Ninja vypadají podstatně lépe, než ve vzpomínaném původním filmu.

Jason Bourne

Na tohle jsme čekali asi nejvíce. První záběry z pátého Bournea s Damonem a Greengrassem na palubě jsou konečně tady. A vypadá to náramně. Snad jen velká škoda, že na plnohodnotný trailer si ještě pár dní počkáme…

Kniha džunglí

Nejvíce prostoru dostala hvězdně nadabovaná Kniha džunglí režiséra prvního Iron Mana. Vlastně jsme dostali první velký trailer, který konečně odkrývá více, než jen vymazlenou digitální stránku filmu.

Ulice Cloverfield 10

Z produkce J.J. Abramse přichází mysteriózní projekt. Jde o volné pokračování Monstra? Zatím s jistotou nevíme, nicméně první trailer navnadil dostatek. Komorní trhiller vypadá dobře i ze Super bowlského spotu. A prozrazuje i dosud neprozrazené.

Deadpool

Deadpool je momentálně všude. Ale rozhodně nám to nevadí. Komerční stránka filmu je naprosto geniální a čtvrteční premiéru byste si neměli nechat ujít. Spot ze Super Bowlu opět přináší něco nového, zbytek bychom si ale už mohli nechat do kina…

Captain America: Občanská válka

Tak trochu jsme doufali, že nám tvůrci třetího Capa představí i nového Spider-Mana. Nakonec tomu tak není. I tak ale půlminutový spot má ten správný náboj, a rvačka Avengerů bude velkolepá. Už jste si vybrali svou stranu?

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

Očekávaná týmovka DC má zřejmě svého sponzora pro Super Bowl v tureckých aerolinkách. Právě ty nás zvou na výlet do Gothamu a Metropolisu. Neletěl by druhého zmíněného města jen naprostý blázen? Poté, co se událo v Muži z oceli? No dobrá, aspoň to nepostrádá originalitu.

https://youtu.be/qpk8eSpRBnY

https://youtu.be/TReIozZ1b10

Bohové Egypta

Tady se čeká snad jen to nejhorší… Snímek Alexe Proyase slibuje šílenou verzi Souboje titánů a popravdě řečeno, z dostupných trailerů jsem tomuto snímku stále nepřišel na chuť… A spot ze Super Bowlu není žádnou výjimkou.