Alien: Covenant má nečekanou posilu

Pokračování Promethea, které nakonec do kin půjde jako Alien: Covenant, bude další vesmírnou štací režiséra Ridleyho Scotta. Ten na palubě počítá s Michaelem Fassbederem, Katherine Waterston a novou posilou v podobě oblíbeného amerického komika Dannyho McBridea.

Danny McBride

Dannyho McBridea by si v tomto filmu představoval asi málokdo. Nicméně herec ještě nebyl oficiálně potvrzen, dokonce ani nevíme, o jakou roli se tento herec, známý třeba z Travičky zelené nebo Apokalypsy v Hollywoodu, vůbec ucházel. Zdroj této zprávy TheWrap uvádí, že Danny McBride vyhrál svou roli na základě podobných názorů na kinematografii, jakou má právě Ridley Scott. Opravdu zajímavé.

Alien: Covenant, jak už název napovídá, bude můstkem mezi Prometheem a Vetřelčí ságou. Příběh se pravděpodobně bude odehrávat na planetě Tvůrců, kam android David s doktorkou Elizabeth Shaw odlétali na konci prvního Promethea hledat odpovědi na otázky.

Jak už bylo několikrát vzpomínáno, herečka Noomi Rapace se do pokračování Promethea nevrátí. Bude tedy hodně zajímavé, jak nám Ridley Scott její absenci nakonec vysvětlí.

Alien: Covenant má premiéru 5. října 2017.