Trailer #1: The Boy (2016) – Hororový příběh porcelánové panenky

Byl jednou jeden strašidelný domeček a v tom domečku chlapeček. Nebyl to hošík ledajaký, ale v porcelánu zabydlený. Zdání však zpočátku klame, nejde o druhou Annabelle!

286527

Režie nového amerického hororu se ujal William Brent Bell, který se zatím příliš neproslavil a jeho předešlé snímky nejsou žádným způsobem významné a ani zajímavé. Doufejme tedy, že s Chlapcem se to změní. Hlavní hrdinku – chůvu – ztvární Lauren Cohan, kterou si můžeme pamatovat ze zombie seriálu Živí mrtví.

O čem se tedy bude vyprávět? Jak už jsem řekla, v jednom domě, který oplývá temnou viktoriánskou atmosférou, žije starší manželský pár a jedna porcelánová panenka. Pro novou pěstounku Gretchen (Cohan) je velkým překvapením, že se má starat právě o tuto „věc“. Postavu porcelánového chlapce, v životní velikosti, oba rodiče berou jako živého osmiletého kluka, což je snad ještě podivnější. Samozřejmě jde o minulost.. Ani jeden z partnerů nebyl schopen se vyrovnat se ztrátou milovaného dítěte a tak si ho „nahradili“ panenkou. Je to ale jenom náhrada? To Gretchen zjistí právě v okamžiku, kdy poruší pravidla, jak se o panenku starat.

V USA měl film premiéru 22. ledna, u nás zatím v plánu bohužel není.