Trailer #1: Nine Lives (2016) – Kevin Spacey v roli kočky domácí

Kevin Spacey je báječný herec. Od druhořadého kriminálníka v Obyčejných podezřelých po umělou inteligenci v Moon, Spacey dokázal, že hrát umí a nebojí žádné výzvy. Ta tentokrát přichází v podobě role obyčejné kočky domácí, do jejíhož těla se dostane hlavní hrdina připravované komedie Nine Lives (Děvet životů).

nine-lives

Tom Brand (Kevin Spacey) je miliardář na vrcholu sil. Jeho dalším velkým projektem má být stavba nejvyššího mrakodrapu na severní polokouli. Kvůli jeho práci se ovšem začal vzdalovat od své rodiny, manželky Lary (Jennifer Garner) a dcery Rebeccy (Malina Weissman). K dceřiným jedenáctým narozeninám se Tom rozhodne splnit její dlouholeté přání. Pořídí ji kočku. Jeho GPS ho zavede do zverimexu, kde mu jeho majitel (Christopher Walken) jednu prodá.

Na cestě z obchodu potká Toma nešťastná autonehoda. Po ní se probere právě v těle kočky, kterou vezl své dceři. Naskytne se mu tak příležitost pozorovat nezúčastněně chod své rodiny. Bude muset sám příjit na to, proč byl do téhle situace umístěn a jak si znovu zasloužit lidskou podobu.

Nine Lives režíruje Barry Sonnenfeld (Muži v černém). V hlavních rolích vystupují Kevin Spacey, Jennifer Garner, Malina Weissman, Christopher Walken a další. Americká premiéra je stanovena na 5. srpna 2016. Jestli se film dostane k nám, není zatím jasné. Kdo by ale nechtěl vidět Kevina Spaceyho v roli kočky?