Captain America: Občanská válka září na testovacích projekcích

Připravovaná marvelovka je už v postprodukci a čeká se na přetáčení některých scén. Podle pěti nejmenovaných zdrojů se již uskutečnily testovací projekce a diváci na nich film velmi chválí. Jediný problém Marvelu je prý to, jestli se Občanské válce daří lépe nebo hůře než Zimnímu vojákovi, zatím nejlépe hodnocenému snímku studia.

Marvel měl prý z přijetí Občanské války trochu strach. Snímek se totiž dostává na temná místa a nejde úplně o klasickou procházku malovaným hájem. Jestli to znaměná, že můžeme očekávat smrt některé z postav nebo jde pouze o další ujištění ponechání tónu Zimního vojáka, nevíme. Už ale víme, že událost zatřese celým marvelovským univerzem, takže na rozloučení s nějakou postavou bychom se připravit měli.

CivilWar_IronMachineHurt

Testovací projekce jsou ovšem problémem samy o sobě. Výsledky z nich získané může ovlivnit hype či nesprávný výběr testovaného vzorku publika. To, že si film vede dobře na těchto projekcích, neznamená, že bude zaručeným hitem, a naopak. Šílený Max: Zběsilá cesta byl na testovacích projekcích přijat chladně a všichni víme, jak to nakonec dopadlo.

Captain America: Občanská válka se pod režijním vedením Anthonyho a Joea Russových dostane do kin 5. května 2016. Ve filmu hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlet Johansson, Stan Sebastian, Tom Holland a mnoho dalších.