Video: Pohleďte na ukázkový koncentrát roku 2015

Symfonie složená z rezonujících prostřihů napříč filmy z tohoto roku před námi opět přistává jak na stříbrném podnose. Některé scény k sobě přilnuly tak, že ze dvou najednou jakoby vzniká jen jedna vtipná jediná.

Jak už od roku 2012 bývá zvykem Nicka Boswortha, i protentokrát se nám rozhodl představit svou mistrovskou práci v podobě, jakou má Final Cut 2015. Ústřižky teaserů, trailerů, spotů a zveřejněných scén ze všech produktů filmové produkce letošního roku nasmažil na sebe v jediném téměř devíti minutovém videu. Jako vynikající lepidlo závěrů se osvědčilo Rychle a zběsile 7, které v mixu s animovaným V hlavě nebo novým Mission Impossible působí jako slušně nadlehčující sranda. Nechybí ale ani dramatizující, dojemné, motivující a akční sekvence, které s celkovým hudebním podtrhem ve stylu novinkových soundtracků lomeno retro vypadají jako perfektně na sebe napasovaný guláš a dokonalý ohled za tímto rokem zároveň.

Autor videem dle svých vlastních slov upozorňuje na vytáčení posledních zatáček s nadcházejícími Star W… Vánocemi, a zároveň děkuje všem fanouškům, hercům, štábům a studiím, bez kterých by tyto film nebyli. Jak nakonec dodal, „Všichni jste si zasloužili právoplatné místo ve Valhalle!“