Trailer na Star Trek Beyond přijde s novými Star Wars?

Další Star Trek má premiéru ani ne za 8 měsíců a tak není divu, že nám tvůrci chtějí film trochu představit. A kdy jindy, než s příchodem nových Star Wars do kin.

Ano, Síla se probouzí je pro producenty velké lákadlo, protože se jedná o jeden z největších a nejočekávanějších filmů všech dob. Je pravděpodobné, že nové Star Wars budou lámat divácké rekordy a tak je nasnadě, že trailery na další filmy budou promítány spolu s novým dílem Abramse.

A právě Abrams, respektive jeho společnost Bad Robot, stojí rovněž za pokračováním Star Treku. I když Abrams předal štafetový kolík Justinu Linovi, který má Star Trek Beyond na starosti, rozhodně chce, aby se nové dobrodružství lodě Enterprise dostalo do hledáčku nemalé masy diváků.

enterprise_spacedock333

Není jisté, kolik záběrů z nového Star Treku uvidíme, ale rozhodně se těšíme. Star Trek Beyond má v Severní Americe premiéru 22. července 2016. Režii má na starost Justin Lin a pod jeho vedením se nám představí Chris Pine, Karl Urban, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg nebo Idris Elba.