Zahltil váš Facebook nebo Instagram zmatený John Travolta, alias Vincent Vega z Pulp Fiction? Nu, to víte, občas se prostě najde trend, který zaplaví snad celý svět. Ovšem, proč zrovna tenhle?

Kdo by neznal kultovní biják Pulp Fiction z pera Tarantinova? V jedné scéně přichází John Travolta do domu Mii Walace, mafiánské paničky, kterou má vyvést na večeři, a rozhlíží se, kde je intercom, přes který může s Miou mluvit.

A tak se stalo, že jednoho dne tuto postavu kdosi „vystřihl“ a nabídl ostatním, aby si tuto animani zasadili do nejrůznějších obrázků. Ani netušil, jaký z toho bude hit! Lidová tvořivost a fantazie totiž nezná mezí, a tak vznikají hotové klenoty vtipu. Travolta už se divil v mnoha situacích, na různých místech a určitě vždycky z jiných důvodů. Lidé se zkrátka dobře baví.

A pokud se ptáte na nějaký ten hluboký smysl, tak proto, že uživatel chtěl ukázat, že lidé jsou schopni vtipu, i přes světovou krizi a současnou situaci. Tady je pár vybraných na ukázku, které skutečně stojí za to! To je to, když…

… se omylem octnete ve Star Wars a nechápete.

… poslední naděje už není Obi-Wan Kenobi.

… je v baru… ehm, mrtvo. 

… se nechtěně octnete na hromadné selfie s celebritami…

… hasíte požár.

… jsou ostatní akční.

… když je všechno boží!

… přestane fungovat internet.

… vás manželka pošle pro vložky.

A dceruška chce panenku k Vánocům.

 A pak nevíte, kde parkujete.

Ale určitě objevíte další a další…