Trailer #2: Pád Londýna (2016) – Přesuňme se z Ameriky za oceán

Pád Bílého domu evidentně vynesl pěkný balík peněz a na co jiného takový výnos použít než na pokračování snímku v ještě výbušnějším stylu.

LondonHasFallenTube

Nikoho asi nebude bavit dívat se na to, jak Bílý dům vybuchuje podruhé. Proto je praktickou nutností přesunout se zase o dům dál. Proč ale dělat takové malé krůčky, když můžeme skočit rovnou za oceán do hlavního města Velké Británie, Londýna. Právě tam se totiž v sequelu sejdou všichni důležití světoví vůdci a katastrofické následky teroristického útoku tak pro změnu budou globálního charakteru.

Zatím se tak úplně neví, proč se v Londýně chystá takové rušno, hlas v pozadí traileru ale ujišťuje, že se bude jednat o nejvíce hlídanou událost na Zemi. To je jakoby přímo vyhlásili soutěž o nejdokonalejší a nejdrtivější teroristický útok v dějinách, zkrátka a dobře výzva všem padouchům usilujícím o světový chaos a bezvládí.

Výzva je více než ochotně přijata a teroristé si pro demonstraci své ohromné síly stanoví sejmout amerického prezidenta… opět. Tak přichází na řadu prezidentův osobní strážce Mike Banning… opět. Pro změnu však po jeho boku stojí agentka britské MI-6. Na celou situaci dohlíží a s teroristy „vyjednává“ bývalý prezidentův zástupce a nynější americký viceprezident. Stará parta ve složení Aarona Eckharta, Gerarda Butlera a Morgana Freemana je tedy zpět doplněná o posilu Charlotte Riley. Jejich zlovolný protějšek zahraje Alon Aboutboul a celou pompézní destrukci pro nás z režisérského křesla připravil Babak Najafi po boku se scénáristy Creightonem Rothenbergerem a Katrin Benedikt, která scénář psala i pro Olympus.

Přijďte tedy 7. dubna do kina a sledujte, jak jdou k zemi dominanty Londýna spolu s celým světem.