Trailer #1: Captain America: Občanská válka (2016) – Avengers proti sobě

V redakci jsme Občanskou válku hrdinů ze stáje Marvel zařadili na první místo nejočekávanějších titulů následujícího roku. Učinili bychom tak i po prvním traileru, který konečně dorazil na veřejnost.

Jde to i bez armád vetřelců z jiných světů a naštvaných robotů. Captain America: Občanská válka bude bezesporu velkolepým začátkem třetí marvelovské fáze, což dokazují i první záběry v docela až nezvykle komorní upoutávce. Když ale dojde na pěsti, střet Capa se Starkem a líbivou akci, dá se tušit, že duo Anthony Russo a Joe Russo zase odvedlo poctivou práci.

Dlouho očekávaným trailerem to ale nekončí. Marvel zveřejnil také první tři plakáty, které si můžete prohlédnout hned teď a tady.

civilwar2 civilwar3 civilwarsmall

Za vším hledej politiku. Jedna strana stojící za svobodou superhrdinů, druhá proti. Epický střet Iron Mana s Captainem podpoří celá řada Avengers. A bude to mít dopad na celý svět. No nezní to lákavě už teď?

Captain America: Občanská válka má premiéru 5. května 2016. V režii Anthonyho a Joa Russoových se představí Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Martin Freeman a řada dalších.

Trailer s českými titulky

Trailer s českým dabingem