Star Wars obálky magazínu Empire jsou perfektní

Star Wars jsou necelý měsíc před premiérou naprosto všude. Kromě toho, že už vydělávají pořádný balík, jsou do světelných mečů a Světlé a Temné strany zahaleny i nejrůznější aplikace od Googlu. Svátek ale budou mít i čtenáři filmového magazínu Empire, který světu představil šest úžasných obálek.

Empire to s obálkami vždycky uměl. Tentokrát si pro své čtenáře připravil kolekci Star Wars, kterou by chtěl každý fanda na své zdi doma. Máme tu Hana Sola, Kylo Rena i třeba Finna s Rey. Který plakát se podle vás nejvíce povedl?

Star Wars: Síla se probouzí má premiéru 17. prosince. V režii J.J. Abramse se představí Daisy Ridley, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Adam Driver, Simon Pegg, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson a řada dalších.

six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine1 six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine2 six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine3 six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine4 six-star-wars-the-force-awakens-covers-for-empire-magazine5