Soutěž s filmem Proč jsem nesnědl svého taťku

Tentokrát se hraje o nehorázný filmový nářez – tři balíčky DVD s animovanými peckami jako Kletba Měsíčního údolí, Lišák Renart nebo Cesta na Měsíc.

Napínavý příběh Edwarda, staršího syna krále Simianů (pralidí), který se narodil příliš maličký a byl proto zatracen svým kmenem. Vyrostl v izolaci pod ochrannou svého přítele Iana. Neuvěřitelně geniální Edward objeví tajemství ohně, lovu, moderního způsobu bydlení, lásky a dokonce naděje. A protože je od přírody velkorysý, chce se o vše podělit. Zvrátí veškeré zavedené pořádky a dovede svůj druh s drzostí a humorem jemu vlastním vstříc skutečné lidské existenci – kde sníst něčího otce prostě není v pořádku.

Soutěž o: 3x balíček DVD (Kletba Měsíčního údolí, Lišák Renart, Myší pohádka, Hurá do Afriky!, Ztracená Hvězda, Cesta na Měsíc)

Soutěžní otázka: Režisér animáku Proč jsem nesnědl svého taťku Jamel Debbouze je především herec. V roce 2001 si zahrál ve známé komedii o dívce, která se rozhodla změnit okolí. Jak se tento film jmenoval?

a) Má mě rád, nemá mě rád
b) Amélie z Montmartru
c) Baader Meinhof Komplex

Email a předmět: soutez@nafilmu.cz | Proč jsem nesnědl svého taťku

Co tedy udělat pro výhru? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, zaslat email se správným předmětem, a pozor: být odběratelem našeho Youtube kanálu! Nezapomeňte ve vašem emailu uvést i jméno, pod kterým nás na Youtube odebíráte. Soutěž trvá do 14. prosince 2015. A nezapomeňte – taťka se nejí!