Scott Cooper natočí konkurenci Bonda a Bournea

Po premiérovém snímku s mafiánem Johnnym Deppem nehodlá Hollywood jeho režiséra vychladnout. Scott Cooper je podle hollywoodského Deadline diskutován jako kandidát na režii franšízy thrileru z roku 1989, Red King, White Knight.

Nově pojmenovaný White Knight by měl jít ve stopách bondovských a bourneovských klasik. Hlavní hrdina je bývalý zneuctěný agent tajných služeb, který si vzal na paškál ochranu rodinky obchodníka se zbraněmi, který se dostal do křížku se CIA.

Johnny+Depp+Scott+Cooper+Johnny+Depp+Returns+EVFIdtVCD-cl

Režisérovy poslední snímky Out of Furnace a Crazy Heart nebyly nijak zvlášť úspěšné. Warner Bros. si ale od Špinavé hry i přes ne zrovna nadšené reakce kritiků slibuje přinejmenším Deppovu nominaci na Oscara za nejlepšího herce. Cooper se tak může těšit na další spolupráci se studiem, jelikož je s jeho výsledkem doopravdy spokojené. Je tedy dobře, že upustil s čekání ve frontě na získání postu režiséra zatím neznámého filmu Stephena Kinga, The Stand. Ten tak možná dostane na starost Ben Affleck nebo David Yates. My můžeme už jenom vyčkávat, jak to tedy s White Knightem doopravdy bude.