Rychle a zběsile do nekonečna

Rychle a zběsile 7 vydělalo neskutečnou jednu a půl miliardu dolarů. I proto by v Universal Pictures byli skuteční hlupáci, kdyby „automobilovou“ sérii poslali k ledu. Rychle a zběsile se tak dočká poslední trilogie, značka ale ani potom končit nebude. Co mají Vin Diesel a spol. v plánu?

Vin Diesel v rozhovoru pro Variety prozradil, že se fanoušci mohou těšit na řadu dalších příběhů, které nám představí jednotlivé postavy ze série. Stručně řečeno, někteří staří známí dostanou své vlastní filmy. Tím to ale pořád nekončí, Rychle a zběsile tu s námi bude skutečně do nekonečna.

Aby se hateři mohli naplno projevit, Rychle a zběsile se dočká i prequelů. Vin Diesel zatím neprozradil, do kterých let nás připravované filmy zavedou, jedno je ale jisté. V kinech teď uvidíme Rychle a zběsile mnohem častěji než dříve.

Než dojde k těmto připravovaným projektům, za dva roky tu máme zcela jistě Rychle a zběsile 8. To nakonec natočí F. Gary Gray (Ctihodný občan, Straight Outta Compton) a my jen doufáme, že se neurve ze řetězu jako letos James Wan.