Luke Skywalker se definitivně objeví i v osmém díle

O roli Marka Hamilla v očekávaných Star Wars: Síla se probouzí se stále nic moc neví. Přesto na svém twitterovém účtu potvrdil, že se objeví i epizodě následující.

Když se to vezme kolem a kolem, sedmý díl Star Wars je asi nejočekávanějším filmem všech dob. Marketingová kampaň šlape jako švýcarské hodinky a na světě snad není žádné individuum, které by nezaregistrovalo blízký příchod filmu do kin. V žádném traileru se však neukázal hrdina originální trilogie Luke Skywalker v podání Marka Hamilla. Režisér J.J. Abrams tvrdí, že to má svůj důvod. Přesto fanoušky ujišťuje, že role syna Dartha Vadera je ve filmu důležitá.

maxresdefault

Dokonce se vyrojily spekulace, že by Skywalker mohl být záporák Kylo Ren, jenž pokračuje v odkazu své modly, Vadera. Jelikož Renovi nejde kvůli masce vůbec vidět do tváře, drby zintenzivněly. To každopádně zjistíme ve filmu. To jestli této verzi nahrává fakt, že se Luke Skywalker objeví i v osmé epizodě Star Wars, je otázkou. Svou přítomnost na natáčení potvrdil skrz twitterový účet. Jestli hraje záporáka nebo vousatého vůdce Jedijů? Toť otázka! Samozřejmě doufáme v to druhé.

stažený soubor (1)

Star Wars: Epizoda VIII se objeví v kinech v květnu 2017. Režii má na starost Rian Johnson (Looper).