Hledají se krásky pro novou Pobřežní hlídku

Je to již 14 let, co jsme se museli rozloučit s Davidem Hasselhoffem a Pamelou Anderson v nejsledovanějším kultovním seriálu všech dob. Plavčíci a plavčice se však mají vrátit v rebootu.

S určitostí už víme, že půjde o komedii s motivem záchrany pláže kdesi v Californii od jisté ekologické katastrofy, kterou hrozí bohatí podnikatelé s očima pro průmyslové využití přímořského ráje. Této zkáze má zabránit duo six-packy vybavených plavčíků a jejich krásné kolegyně. The Rock už je v hlavní roli potvrzený, dost členů do sexy party ale pořád zbývá. Se svojí vypracovanou postavou přispěchal na pomoc Zac Efron, stále nám ale chybí ty ženy!

Režisér filmu Seth Gordon a Paramount Pictures ovšem neváhají a už mají seznam sedmi diskutovaných jmen pro vedoucí ženské herecké obsazení. Patrně nejznámější z nich a co je důležité, zároveň herečka, která už má s Rockem zkušenosti ze San Andreas, je Alexandra Daddario. Vedle ní je na listu jmen pro fanoušky seriálů možná povědomější také Nina Dobrev z Upířích deníků, Prolhaná kráska Ashley Benson nebo Denyse Tontz z Big Time Rush a Shelley Hennig z Teen Wolf. Do povědomí se nám možná brzy zapíše Alexandra Shipp, která příští rok ztvární mladou Storm v X-Men: Apocalypse a je také zároveň probíraná jako potenciální kandidátka. Celou sedmičku mladých půvabných hereček doplňuje exotická kráska Bianca Santos, která na poli filmografie teprve začíná.

Prozatím si mezi nimi radši nehledejte favoritky, abyste ve výsledku nebyli zklamaní. To se ale rozhodně stát nemůže, výběr je totiž vskutku skvostný.

Alexandra Daddario
Ashley Benson
Nina Dobrev
Shelley Hennig
Alexandra Shipp
Bianca Santos
Denyse Tontz