Foto Wonder Woman z Justice League: Mortal

Režisér filmů Šílený Max, George Miller, měl v roce 2008 natočit DC týmovku Justice League: Mortal. Produkce však byla zrušena. Nyní se můžeme podívat, jak by amazonská bojovnice vypadala.

Princeznu Dianu alias Wonder Woman měla ztvárnit herečka Megan Gale, která shodou okolností s Georgem Millerem nakonec natočila snímek Šílený Max: Zběsilá cesta. Jakým je Miller vizionářem nám dokázal nejen v letošním Šíleném Maxovi. To, jak by Justice League pod jeho taktovkou vypadala, je už pouhá spekulace. Ale obsazení včetně Megan Gale vypadalo zajímavě. D. J. Cotrona v roli Supermana, Armie Hammer jako Batman, Adam Brody jako Flash, Common jako Green Lantern, Santiago Cabrera jako Aquaman, nebo Jay Baruchel v roli Maxwella Lorda.

To, že se fotka Megan Gale coby Wonder Woman objeví prakticky ve stejný čas co promo fotka Gal Gadot z nově připravované sólovky o amazonské princezně, je docela zajímavé. Třeba se na svět dostanou i fotky ostatních protagonistů z Justice League: Mortal. Uvidíme. Zatím můžete juknout na Megan Gale a začít porovnávat s novou verzí s izraelskou herečkou v podobném kostýmu níže.

stažený soubor

photos-of-wonder-woman-from-george-millers-cancelled-justice-league-movie

Wonder-Womanv2