DC se rozjíždí, týmovka Justice League Dark hledá režiséra

Další snímek od DC Universe a Warner Bros jde ve stopách Suicide Squad. Neohlíží se po hlavních postavách komiksového vesmíru Supermanovi a Batmanovi, po čem se ale momentálně ohlíží, je režisér.

Původně měl mít celý film na starosti Guillermo del Toro, který sice napsal scénář, kde jako hlavní postava figuruje John Constantine vedoucí partu složenou z méně známých hrdinů jako Swamp Thing, Deadman, Zatanna, The Demon Etrigan a Madame Xanadu. Ze začátku tohoto roku ale del Toro přenechal své dílo v rukou Warnerů, kteří nemohli nechat rozdělanou práci vychladnout. Známe tak již několik jmen, která by mohla v budoucnu u Justice League Dark figurovat jako režisérská, a k tomu se nám také přidává možné obsazení hlavních protagonistů.

Diskutovaný seznam zahrnuje režisérské duo stojící za Bid Bad Wolves, Aharona Keshalese a Navota Papushada, a také Fedeho Alvareze stojícího za remakem hororu Lesní duch, původně z roku 1981. Jelikož chce studio Warner Bros s produkcí startovat začátkem příštího roku, vítěze se dozvíme nejspíš brzy. Stejně tak i jestli bude skutečně Collin Farrel představovat již třetí vydání mysteriózního a cynického vymítače Johna Constantina, nebo jestli Ben Mendelsohn z Rogue One ztvární hlavního padoucha, čaroděje a zlého vědce Antona Arcana.